Overslaan en naar de inhoud gaan

Demi Schuurs uitgeschakeld in Dubai

Geplaatst opdonderdag 11 maart 2021 - 14:39

Demi Schuurs is er niet in geslaagd om met haar tennispartner Nicole Melichar de halve finale van het WTA-dubbeltoernooi in Dubai te behalen.

De uit Nieuwstadt afkomstige Schuurs verloor in de kwartfinale van het Chileens-Kroatisch duo Alexa Guarachi en Darija Jurak.

Beslissende tiebreak
De setstanden waren 3-6 en 6-4. De beslissende tiebreak werd met 3-10 verloren. De partij duurde in totaal net geen anderhalf uur.

Geen vervolg kunnen geven
Schuurs en Melichar schreven vorige week het WTA-toernooi van Doha op hun naam. Voor de 27-jarige Schuurs, de nummer 12 van de wereld in het dubbelspel, betekende dat haar eerste WTA-titel van het jaar.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen