Overslaan en naar de inhoud gaan

Demi Schuurs tegen ex-partner in Australian Open

Geplaatst opzondag 13 januari 2019 - 15:07

Demi Schuurs en haar dubbelpartner Bethanie Mattek-Sands moeten het in de eerste ronde van de Australian Open opnemen tegen Elise Mertens en Aryna Sabalenka.

Schuurs en de Belgische Mertens vormden in 2018 bij meerdere toernooien een succesvol duo.

Vaste partner
Omdat Elise Mertens er de voorkeur aan gaf het accent op het enkelspel te leggen en de 25-jarige tennisster uit Nieuwstadt met een vaste partner aan het vrouwendubbel wilde deelnemen, scheidden hun wegen. Schuurs speelt sinds het begin van 2019 met de Amerikaanse Bethanie Mattek-Sands.

Vijftiende
Schuurs en haar nieuwe partner zijn als vijftiende geplaatst voor het vrouwendubbel in Melbourne. De wedstrijd tegen Mertens en de Wit-Russische Sabalenka in het Melbourne Park staat voor woensdag op het programma.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen