Overslaan en naar de inhoud gaan

Demi Schuurs plaatst zich voor halve finale in Berlijn

Geplaatst opwoensdag 16 juni 2021 - 17:08

Tennisster Demi Schuurs en dubbelpartner Nicole Melichar hebben relatief eenvoudig de kwartfinale op het WTA-toernooi van Berlijn gewonnen.

Het duo uit Nieuwstadt en Florida, Verenigde Staten rekenden woensdag in twee sets af met de Japanse Miyu Kato en de Tsjechische Renata Voracova.

55 minuten
Schuurs en Melichar trokken de eerste set met 6-1 naar zich toe, waarna ze de tweede set met een flinke marge wonnen. Het werd 6-3. Daarmee was de klus in een tijdsbestek van 55 minuten geklaard.

Halve finale
In de halve finale krijgen Schuurs en Melichar opnieuw met een Tsjechische te maken. Marketa Vondrousova vormt een duo met de Russische Veronika Kudermetova. Schuurs en Melichar gelden als favoriet, want zij zijn als eerste geplaatst voor het toernooi in de Duitse hoofdstad.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen