Overslaan en naar de inhoud gaan

Demi Schuurs pakt WTA-titel in Qatar

Geplaatst opvrijdag 5 maart 2021 - 15:54

Demi Schuurs heeft de finale van het WTA-dubbeltoernooi in Doha gewonnen. De tennisster uit Nieuwstadt schrijft hiermee samen met haar dubbelpartner Nicole Melichar de Qatar Open op haar naam.

Met haar Amerikaanse dubbelpartner Melichar was ze in de finale te sterk voor het koppel Niculescu en Ostapenko.

Tiebreak brengt de beslissing
De eerste set werd gemakkelijk met 6-2 gewonnen. In de tweede set keek de Limburgse dubbelspecialiste samen met haar Amerikaanse partner al snel tegen een 2-0 achterstand aan. Deze achterstand wist men niet meer weg te werken, waardoor de set met 6-2 naar het Roemeens-Letse duo ging. In een spannende tiebreak wist Schuurs en Melchar met 10-8 de toernooiwinst naar zich toe te trekken.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen