Overslaan en naar de inhoud gaan

Demi Schuurs naar tweede ronde Roland Garros

Geplaatst opwoensdag 29 mei 2019 - 21:12

Demi Schuurs heeft zich met veel moeite geplaatst voor de tweede ronde van het vrouwendubbelspel op Roland Garros.

Samen met haar Duitse partner Anna-Lena Grönefeld klopte ze Miyu Kato uit Japan en de Australische Storm Sanders in de tiebreak van de derde set: 4-6 6-4 7-6 (6).

Nieuwe partner
De 25-jarige Schuurs en Grönefeld (33) zijn als negende geplaatst op Roland Garros. Ze spelen in Parijs hun eerste grand slam samen. Begin dit jaar bleef Schuurs op de Australian Open in de eerste ronde steken. Toen vormde ze nog een koppel met de Amerikaanse Bethanie Mattek-Sands.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen