Overslaan en naar de inhoud gaan

Demi Schuurs met Mertens in tweede ronde US Open

Geplaatst opvrijdag 1 september 2017 - 20:05

Demi Schuurs heeft met haar Belgische tennispartner Elise Mertens de tweede ronde bereikt van het dubbelspel op de US Open.

Het koppel was in twee sets te sterk voor de Canadese Eugenie Bouchard en de Letse Jelena Ostapenko. Na 1 uur en 29 minuten was het duel voorbij: 7-5 6-2.

Amerikaanse tandem
In de tweede ronde nemen Schuurs en Mertens het op tegen de Amerikaanse tandem Coco Vandeweghe/Shelby Rogers of de Spaans-Sloveense combinatie Maria José Martinez Sanchez/Andreja Klepac. Schuurs haalde in New York voor de eerste keer de tweede ronde in het dubbelspel.

Bertens
Kiki Bertens en de Zweedse Johanna Larsson bereikten donderdag al de tweede ronde. Daarin speelt het als elfde geplaatste koppel tegen het Amerikaanse duo Julia Boserup/Nicole Gibbs. Wesley Koolhof en zijn Nieuw-Zeelandse teamgenoot Artem Sitak werden in de eerste ronde van het dubbelspel uitgeschakeld.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen