Overslaan en naar de inhoud gaan

Demi Schuurs met Duitse partner in kwartfinale Doha

Geplaatst opdonderdag 14 februari 2019 - 9:39

Demi Schuurs heeft met haar Duitse partner Anna-Lena Groenefeld de kwartfinale van het WTA-tennistoernooi in Doha bereikt.

In de hoofdstad van Qatar versloeg het Nederlands-Duitse duo het Japanse koppel Miyu Kato en Makoto Ninomiya met 6-4 en 6-3.

Voorsprong
Schuurs en de 33-jarige Groenefeld vormen in Doha voor het eerst een dubbel.Zij kwamen in de eerste set met 3-0 voor en zagen na een verloren service het Japanse tweetal langszij komen. Daarna kwamen zij opnieuw op voorsprong en hadden na 37 minuten de eerste set binnen.

Winst
In de tweede set kwamen de Japanse vrouwen met 2-3 voor, waarna Schuurs en Groenefeld gelijk maakten. Kato en Ninomiya verloren daarna twee keer de service en daarna was de set met 6-3 voor de Nieuwstadtse tennisster en haar dubbelpartner.

In de kwartfinale moeten zij het donderdagmiddag opnemen tegen het Amerikaans-Chinese duo Abigail Spears en Zhaoxuan Yang.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen