Overslaan en naar de inhoud gaan

Demi Schuurs met Bertens in finale dubbelspel

Geplaatst opvrijdag 5 januari 2018 - 11:39

Demi Schuurs heeft samen met Kiki Bertens de eindstrijd bereikt in het dubbelspel van het WTA-toernooi in Brisbane.

Ook een derde Nederlandse plaatste zich voor de eindstrijd. Bibiane Schoofs was samen met de Italiaanse Sara Errani succesvol in de halve finale in Auckland.

Australische duo
Bertens en Schuurs waren vrijdag te sterk voor het als tweede geplaatste Australische duo Ashleigh Barty/Casey Dellacqua. Het werd 6-7 (2) 6-3 10-8. In de finale staan de Nederlandse vrouwen tegenover de Sloveense Andreja Klepac en de Spaanse Maria Jose Martinez Sanchez.

Finale
Schoofs won met Errani in de halve finales in Auckland van het Japans/Kroatische koppel Nao Hibino/Darija Jurak: 6-4 6-3. In de finale stuiten Schoofs en Errani op het als eerste geplaatste Japanse duo Eri Hozumi/Miyu Kato.

Indoorhal
De dubbelspelen in Auckland werden afgewerkt in een indoorhal. Buiten regende het en konden voor de tweede dag op rij geen tennispartijen worden afgewerkt.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen