Overslaan en naar de inhoud gaan

Demi Schuurs maakt zich op voor herstart tennisseizoen

Geplaatst opmaandag 22 juni 2020 - 20:09

Demi Schuurs heeft haar trainingen geïntensiveerd nu het ernaar uitziet dat het tennisseizoen begin augustus hervat gaat worden.

De dubbelspecialiste is sinds vorige week weer begonnen met de trainingsopbouw. Ze wil er begin augustus meteen staan als de toernooien weer gaan beginnen.

Focus op US Open
Voordat ze naar de Verenigde Staten afreist, speelt ze eerste nog een toernooi in Italië. Daarna ligt de focus volledig op de US Open. Ze gaat in de aanloop van dit prestigieuze toernooi een maand trainen in de Verenigde Staten. Het hoofdtoernooi van de US Open begint op 31 augustus.

Geplaatst voor het hoofdtoernooi
Schuurs hoeft met haar dubbelpartner Kveta Peschke geen kwalificatie te spelen. Door hun hoge ranking op de wereldranglijst zijn ze direct toegelaten tot het hoofdtoernooi. Het toernooi zal zonder publiek worden afgewerkt.

Competitie het meest gemist
Schuurs is blij dat ze weer wedstrijden mag gaan spelen. Tijdens de noodgedwongen pauze kwamen er geen inkomsten binnen. "Dat is gewoon dikke pech op dit moment. Dat is voor iedereen in de tenniswereld hetzelfde dat we op dit moment geen inkomen hebben. Echter de competitie is hetgeen wat ik het meeste gemist heb," zegt Schuurs tegen L1.

Normale datum
Sinds het uitbreken van de coronapandemie ligt het professionele tenniscircuit stil. Nadat Roland Garros was verplaatst naar september en Wimbledon was afgelast, maakte de organisatie van de US Open afgelopen week bekend dat het grandslamtoernooi in New York wél op de normale datum doorgaat.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen