Overslaan en naar de inhoud gaan

Demi Schuurs is Limburgs sportvrouw van het jaar

Geplaatst opmaandag 17 december 2018 - 22:20

Demi Schuurs is uitgeroepen tot sportvrouw van het jaar van de provincie Limburg.

De tennisster uit Nieuwstadt maakte dit jaar een enorme sprong op de wereldranglijst voor dubbels.

Top-tien
Schuurs staat inmiddels in de mondiale top-tien. Ook won zij in het kalenderjaar 2018 liefst acht WTA-toernooien. Dat leverde haar ook nog een aantal individuele onderscheidingen op.

Lees ook: Schuurs krijgt prijs: beste dubbelspeelster van Nederland

Voorkeur
Daarmee was het voor Schuurs met afstand het beste seizoen in haar carrière. Ze kreeg de voorkeur boven voetbalster Lieke Martens en judoka Juul Franssen.

Eerder op de avond werd Tom Dumoulin uitgeroepen tot Sportman van het Jaar. Fortuna Sittard kreeg de prijs voor beste sportploeg van Limburg.

Lees ook: Opnieuw raak: Dumoulin Limburgs sportman van het jaar

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen