Overslaan en naar de inhoud gaan

Demi Schuurs kwartfinalist op Wimbledon

Geplaatst opmaandag 8 juli 2019 - 18:18

Demi Schuurs en haar partner Anna-Lena Grönefeld staan in de kwartfinale van het vrouwendubbel op Wimbledon.

Het Nederlands-Duitse duo won in de achtste finale met 6-4 en 7-6 (9-7) van Anna Blinkova en Yafan Wang.

Voorsprong
Schuurs en Grönefeld verloren hun service in de eerste game en dat overkwam hun tegenstanders direct daarna. De tennisster uit Nieuwstadt en haar partner kwamen met 2-1 voor, maar verspeelden hun voorsprong en kwamen op achterstand. Ze kwamen terug, namen daarna afstand van Klinkova en Wang en wonnen na serviceverlies van het Russisch-Chinese tweetal de set met 6-4.

Krachtmeting
In de tweede set kwamen Schuurs en Grönefeld met 4-1 voor en leek de winst binnen. Blinkova en Wang kwamen echter sterk terug en op 5-5. Schuurs en Grönefeld kwamen met 6-5 voor, maar hun tegenstanders maakten opnieuw gelijk. De tiebreak moest bepalen wie met setwinst aan de haal zou gaan. Het Nederlands-Duitse tweetal won die met 9-7 en verzekerde zich daarmee na bijna twee uur spelen van een plaats in de kwartfinale.

Kwartfinale
In de kwartfinale moet het als achtste geplaatste duo het op het Londense gras opnemen tegen de winnaar van de wedstrijd tussen het Duitse duo Friedsam-Siegemund en het Tjechische tweetal Krejčíková-Siniaková.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen