Overslaan en naar de inhoud gaan

Demi Schuurs kwartfinalist op Wimbledon

Geplaatst opmaandag 8 juli 2019 - 18:18

Demi Schuurs en haar partner Anna-Lena Grönefeld staan in de kwartfinale van het vrouwendubbel op Wimbledon.

Het Nederlands-Duitse duo won in de achtste finale met 6-4 en 7-6 (9-7) van Anna Blinkova en Yafan Wang.

Voorsprong
Schuurs en Grönefeld verloren hun service in de eerste game en dat overkwam hun tegenstanders direct daarna. De tennisster uit Nieuwstadt en haar partner kwamen met 2-1 voor, maar verspeelden hun voorsprong en kwamen op achterstand. Ze kwamen terug, namen daarna afstand van Klinkova en Wang en wonnen na serviceverlies van het Russisch-Chinese tweetal de set met 6-4.

Krachtmeting
In de tweede set kwamen Schuurs en Grönefeld met 4-1 voor en leek de winst binnen. Blinkova en Wang kwamen echter sterk terug en op 5-5. Schuurs en Grönefeld kwamen met 6-5 voor, maar hun tegenstanders maakten opnieuw gelijk. De tiebreak moest bepalen wie met setwinst aan de haal zou gaan. Het Nederlands-Duitse tweetal won die met 9-7 en verzekerde zich daarmee na bijna twee uur spelen van een plaats in de kwartfinale.

Kwartfinale
In de kwartfinale moet het als achtste geplaatste duo het op het Londense gras opnemen tegen de winnaar van de wedstrijd tussen het Duitse duo Friedsam-Siegemund en het Tjechische tweetal Krejčíková-Siniaková.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen