Overslaan en naar de inhoud gaan

Demi Schuurs in finale dubbelspel Canadese Open

Geplaatst opzondag 11 augustus 2019 - 12:16

Demi Schuurs speelt de finale van het dubbelspel van het Canadese Open in Toronto.

Samen met haar dubbelpartner, de Duitse Anna-Lena Grönefeld, versloegen ze Gabriela Dabrowski uit Canada en de Chinese Xu Yifan, 6-0 en 6-3. Net als vorig jaar staat de tennisster uit Nieuwstadt, maar wonend in Maastricht, in de finale van het Canadees Open.

Drie finales
Schuurs en
Grönefeld nemen het in de eindstrijd op tegen het als eerste geplaatste Tsjechische tweetal Barbora Krejcikova en Katerina Siniakova. Schuurs speelde al drie finales dit jaar; in Doha, in Rome en in Birmingham, maar won er nog geen.

In 2018 won Schuurs het toernooi, toen in Montreal. De steden Toronto en Montreal organiseren het toernooi om en om.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen