Overslaan en naar de inhoud gaan

Demi Schuurs en Grönefeld in halve finale Toronto

Geplaatst opvrijdag 9 augustus 2019 - 9:07

Demi Schuurs en Anna-Lena Grönefeld hebben de halve finale bereikt van het WTA-toernooi in Toronto.

Het tweetal won in de kwartfinale van het damesdubbel in iets meer dan een uur met 2-0 van Nicole Melichar en Kveta Peschke.

Eerste set
Schuurs en haar partner kwamen in de eerste set met 3-0 voor. Het Amerikaans-Tjechische duo kwam terug tot 3-2, maar de volgende games gingen naar Schuurs en Grönefeld: 6-2.

Tweede set
In de tweede set konden Melichar en Peschke het Nederlands-Duitse dubbel tot 4-4 bijbenen. Daarna verloren de Amerikaanse en haar dubbelpartner hun service en maakten Schuurs en Grönefeld het karwei af: 6-4.

Halve finale
Schuurs en Grönefeld zijn in Toronto als derde geplaatst en moeten het zaterdag in de halve finale opnemen tegen Barbora Krejcikova en Katerina Siniakova. Het Tjechische duo is voor het toernooi in de Canadese stad als eerste geplaatst.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen