Overslaan en naar de inhoud gaan

Demi Schuurs en dubbelpartner in halve finale Cincinnati

Geplaatst opdonderdag 15 augustus 2019 - 22:56

Demi Schuurs en Anna-Lena Grönefeld staan in de halve finale van het WTA-tennistoernooi in Cincinnati.

Het tweetal versloeg in de kwartfinale van het hardcourttoernooi in Ohio het Amerikaanse duo Caty McNally en Alison Riske met 2-1.

Voortvarend begin
De tegenwoordig in Maastricht wonende Schuurs en de uit Nordhorn afkomstige Grönefeld begonnen voortvarend aan de wedstrijd en kwamen met 4-0 voor. Het Amerikaanse tweetal kwam echter sterk terug, maakte gelijk en kwam met 5-4 voor. De daaropvolgende game was na serviceverlies van de tegenstander voor het Nederlands-Duitse duo, dat vervolgens het setpoint benutte en met 7-5 won.

Voorsprong weggegeven
In de tweede set kwamen Schuurs en haar Duitse dubbelpartner met 4-2 voor, maar het Amerikaanse tweetal vocht terug en won de set met 6-4. De derde set ging in het begin gelijk op, maar na 3-3 namen de 26-jarige Nieuwstadtse tennisster en Grönefeld afstand van hun tegenstanders. Binnen twaalf minuten sleepten zij de set met 10-7 binnen en bereikten zij de halve finale.

Zij moeten het daarin opnemen tegen de winnaars van de kwartfinale tussen de Françaises Alize Cornet en Kristina Mladenovic en het Amerikaanse duo Bethanie Mattek-Sands en Coco Vandeweghe. Mattek-Sands was korte tijd de dubbelpartner van Demi Schuurs.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen