Overslaan en naar de inhoud gaan

Demi Schuurs en dubbelpartner in halve finale Cincinnati

Geplaatst opdonderdag 15 augustus 2019 - 22:56

Demi Schuurs en Anna-Lena Grönefeld staan in de halve finale van het WTA-tennistoernooi in Cincinnati.

Het tweetal versloeg in de kwartfinale van het hardcourttoernooi in Ohio het Amerikaanse duo Caty McNally en Alison Riske met 2-1.

Voortvarend begin
De tegenwoordig in Maastricht wonende Schuurs en de uit Nordhorn afkomstige Grönefeld begonnen voortvarend aan de wedstrijd en kwamen met 4-0 voor. Het Amerikaanse tweetal kwam echter sterk terug, maakte gelijk en kwam met 5-4 voor. De daaropvolgende game was na serviceverlies van de tegenstander voor het Nederlands-Duitse duo, dat vervolgens het setpoint benutte en met 7-5 won.

Voorsprong weggegeven
In de tweede set kwamen Schuurs en haar Duitse dubbelpartner met 4-2 voor, maar het Amerikaanse tweetal vocht terug en won de set met 6-4. De derde set ging in het begin gelijk op, maar na 3-3 namen de 26-jarige Nieuwstadtse tennisster en Grönefeld afstand van hun tegenstanders. Binnen twaalf minuten sleepten zij de set met 10-7 binnen en bereikten zij de halve finale.

Zij moeten het daarin opnemen tegen de winnaars van de kwartfinale tussen de Françaises Alize Cornet en Kristina Mladenovic en het Amerikaanse duo Bethanie Mattek-Sands en Coco Vandeweghe. Mattek-Sands was korte tijd de dubbelpartner van Demi Schuurs.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen