demi schuurs (30 okt 2019)

Demi Schuurs verliest halve finale en sluit seizoen af

Voor Demi Schuurs zit het tennisseizoen erop. De tegenwoordig in Maastricht wonende tennisster verloor met haar Belgische gelegenheidspartner Kirsten Flipkens in de halve finale van het WTA-toernooi van Ostrava van Elise Mertens en Aryna Sabalenka.

Edit - Demi Schuurs stock (1 nov 2019)
Demi Schuurs naar halve finale in Ostrava

Demi Schuurs heeft de halve finale van het WTA-toernooi in Ostrava bereikt.

demi schuurs (30 okt 2019)
Demi Schuurs in twee sets naar kwartfinale in Ostrava

Tennisster Demi Schuurs heeft met dubbelpartner Kirsten Flipkens de kwartfinales van het WTA-toernooi van Ostrava bereikt.

Demi Schuurs geëmotioneerd
Video: Demi Schuurs geëmotioneerd na boodschap broer Perr

Tennisster Demi Schuurs werd maandagavond verrast met een boodschap van haar broer Perr. Door hun topsportcarrières zien ze elkaar niet veel. "Ik denk dat ik hem al een halfjaar niet heb gezien", zegt een geëmotioneerde Schuurs.

AvondGasten Sport 12-10 Anna van der Breggen Demi Schuurs
'Het vrouwenwielrennen is niet te vergelijken met de mannen'

Wielrenster Anna van der Breggen vindt dat het vrouwenwielrennen niet vergeleken moet worden met de mannen. "Mannenploegen zijn drie keer groter dan ploegen in het vrouwenwielrennen." Ook qua geld vindt Van der Breggen de mannen en vrouwen niet te vergelijken.

demi schuurs (30 okt 2019)
Schuurs in twee sets naar huis gestuurd op Roland Garros

De derde ronde is voor Demi Schuurs het eindstation gebleken op Roland Garros.

Demi Schuurs
Demi Schuurs voor het eerst naar derde ronde Roland Garros

Dubbelspecialiste Demi Schuurs uit Nieuwstadt heeft zich samen met haar Tsjechische partner Kveta Peschke verzekerd van een plek in de derde ronde van Roland Garros.

Demi Schuurs
Demi Schuurs wint dubbeltoernooi in Straatsburg

Demi Schuurs heeft het dubbeltoernooi van Straatsburg gewonnen. Samen met haar partner Nicole Melichar won ze in twee sets van het Braziliaans-Amerikaanse duo Stefani-Carter: 6-4, 6-3.

Demi Schuurs
Demi Schuurs bereikt finale in Straatsburg

Demi Schuurs heeft, samen met haar Amerikaanse dubbelparter Nicole Melichar, de finale van het dubbeltoernooi in Straatsburg bereikt.

demi schuurs (30 okt 2019)
Schuurs in twee sets naar halve finale Straatsburg

Demi Schuurs en dubbelpartner Nicole Melichar mogen zich opmaken voor de halve finale van het WTA-toernooi in Straatsburg.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten