Nederlandse tennisvrouwen degraderen na verlies in play-offs

De Nederlandse tennisvrouwen zijn er niet in geslaagd zich in Wereldgroep II van de Fed Cup te handhaven.

Voormalig goalgetter slachtoffer van degradatie Roda JC

Oud-speler Dirk-Jan Derksen moet vertrekken bij Roda JC Kerkrade.

'Roda JC moet werken aan herkenbare selectie'

Het scheppen van herkenbaarheid is nu prioriteit nummer één bij Roda JC. Dat stellen Reginald Thal, Gène Hanssen en Maurice Graef, die in AvondGasten terugkeken op de degradatie van Roda uit de Eredivisie.

Roda-sponsor is woedend: 'Wanbeleid en vriendjespolitiek'

De degradatie van Roda JC is zwaar gevallen bij Medisana, elektronicafabrikant én al jaren sponsor van de club uit Kerkrade. Op LinkedIn heeft de directeur van het bedrijf hard uitgehaald naar de degradant.

Roda-keeper na degradatie: 'Bang voor gevolgen personeel'

Roda JC-keeper Hidde Jurjus ging maandagmiddag in gesprek met de werknemers van de club. De keeper wilde met de 'mensen op kantoor' praten over de degradatie van de club en de gevolgen daarvan voor het personeel.

Teleurstelling groot na degradatie Roda JC

Het verdriet is groot bij Roda JC, nu de club na een rampzalig seizoen is gedegradeerd naar de Jupiler League.

Ontketend Roda JC pakt cruciale punten in Arnhem

Voor de tweede keer op rij heeft Roda JC de volle buit gepakt in een uitwedstrijd. Zaterdagavond was de ploeg uit Kerkrade veel sterker dan thuisploeg Vitesse: 0-3.

Reginald Thal: 'Krediet Roda-trainer nog niet verspeeld'

Roda-trainer Robert Molenaar heeft bij de fans volgens Reginald Thal nog niet zijn krediet verspeeld, ook al staan de Kerkradenaren nog steeds in de gevarenzone na de winst op NAC Breda.

Roda JC in zwaar weer na verloren degradatiekraker

In de felle strijd tegen degradatie heeft Roda JC een bijzonder pijnlijke nederlaag geleden tegen directe concurrent Sparta Rotterdam. In Kerkrade werd het 0-2 voor de bezoekers.

VC Weert begint en eindigt voortvarend in degradatieduel

De volleybalsters van VC Weert hebben de eerste wedstrijd in de degradatiepoule van de eredivisie gewonnen. In eigen huis versloegen de Weerter vrouwen Peelpush uit Meijel met 3-0.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten