Overslaan en naar de inhoud gaan

Deense aanvaller op proef bij Fortuna

Geplaatst opmaandag 16 september 2019 - 19:08

Fortuna Sittard ziet in de Deen Oliver Drost een mogelijke versterking voor de aanvalslinie.

De 23-jarige spits traint sinds maandag met de selectie van hoofdtrainer Sjors Ultee mee.

Clubloos
Drost is momenteel clubloos en kan daardoor buiten de transferperiode zijn krabbel onder een contract bij een nieuwe club zetten. De voormalig jeugdinternational stond tot deze zomer onder contract bij AC Horsens.

Drie goals
In het afgelopen seizoen scoorde hij in dienst van die club drie treffers in achttien competitiewedstrijden in de Superligaen, het hoogste niveau in Denemarken. Drost is 1 meter 87 lang en kan ook als linksbuiten uit de voeten.

Voorlaatste
Fortuna Sittard staat na vijf competitiewedstrijden op de voorlaatste plaats in de Eredivisie. De geel-groenen vergaarden tot dusver twee punten en lieten in die duels zes treffers noteren. Alleen FC Groningen en FC Emmen scoorden minder vaak.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen