Overslaan en naar de inhoud gaan

Deense aanvaller op proef bij Fortuna

Geplaatst opmaandag 16 september 2019 - 19:08

Fortuna Sittard ziet in de Deen Oliver Drost een mogelijke versterking voor de aanvalslinie.

De 23-jarige spits traint sinds maandag met de selectie van hoofdtrainer Sjors Ultee mee.

Clubloos
Drost is momenteel clubloos en kan daardoor buiten de transferperiode zijn krabbel onder een contract bij een nieuwe club zetten. De voormalig jeugdinternational stond tot deze zomer onder contract bij AC Horsens.

Drie goals
In het afgelopen seizoen scoorde hij in dienst van die club drie treffers in achttien competitiewedstrijden in de Superligaen, het hoogste niveau in Denemarken. Drost is 1 meter 87 lang en kan ook als linksbuiten uit de voeten.

Voorlaatste
Fortuna Sittard staat na vijf competitiewedstrijden op de voorlaatste plaats in de Eredivisie. De geel-groenen vergaarden tot dusver twee punten en lieten in die duels zes treffers noteren. Alleen FC Groningen en FC Emmen scoorden minder vaak.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen