Overslaan en naar de inhoud gaan

Deelnemers Tour de France naar RaboRonde in Heerlen

Geplaatst opvrijdag 24 juli 2015 - 11:26

Zeker zeven wielrenners die aan de start stonden van de Tour de France, rijden de RaboRonde in Heerlen.

De organisatie heeft Robert Gesink, Stef Clement, Lars Boom, Roy Curvers, Lieuwe Westra, Ramon Sinkeldam en Albert Timmer vastgelegd voor het criterium.

Afmelding
Ook de Limburgse profrenner Rob Ruijgh maakt zijn opwachting in Heerlen. Pieter Weening zou komen, maar heeft afgezegd. Hij moet met zijn ploeg naar San Sebastian.

Dameskoers
Het deelnemersveld wordt nog aangevuld. Voor de dameskoers heeft de ronde Anna van der Breggen weten te strikken. Zij won dit jaar de Giro Rosa.

De RaboRonde wordt verreden op vrijdag 31 juli. Het startschot klinkt voor de mannen om 20:00 uur, de vrouwen starten om 18:30 uur.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Meesterknecht Poels en etappewinnaar Geschke in Heerlen
Mike Teunissen de snelste in Raboronde Heerlen
Limburgers anoniem in Ster ZLM-Toer
Wout Poels van start in Ridderronde Maastricht
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen