Overslaan en naar de inhoud gaan

Deelnemers Tour de France naar RaboRonde in Heerlen

Geplaatst opvrijdag 24 juli 2015 - 11:26

Zeker zeven wielrenners die aan de start stonden van de Tour de France, rijden de RaboRonde in Heerlen.

De organisatie heeft Robert Gesink, Stef Clement, Lars Boom, Roy Curvers, Lieuwe Westra, Ramon Sinkeldam en Albert Timmer vastgelegd voor het criterium.

Afmelding
Ook de Limburgse profrenner Rob Ruijgh maakt zijn opwachting in Heerlen. Pieter Weening zou komen, maar heeft afgezegd. Hij moet met zijn ploeg naar San Sebastian.

Dameskoers
Het deelnemersveld wordt nog aangevuld. Voor de dameskoers heeft de ronde Anna van der Breggen weten te strikken. Zij won dit jaar de Giro Rosa.

De RaboRonde wordt verreden op vrijdag 31 juli. Het startschot klinkt voor de mannen om 20:00 uur, de vrouwen starten om 18:30 uur.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Meesterknecht Poels en etappewinnaar Geschke in Heerlen
Mike Teunissen de snelste in Raboronde Heerlen
Limburgers anoniem in Ster ZLM-Toer
Wout Poels van start in Ridderronde Maastricht
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen