Overslaan en naar de inhoud gaan

Deelnemers TEFAF tevreden over nieuwe opzet

Geplaatst opzondag 11 maart 2018 - 18:12

De standhouders van TEFAF zijn erg positief over de nieuwe opzet van de kunstbeurs.

Dit blijkt uit een enquête die de organisatie van TEFAF heeft gehouden.

Opening
D
e opening van de TEFAF voor genodigden is nu verdeeld over twee dagen in plaats van een dag. Op de eerste dag zijn er minder uitnodigingen uitgedeeld. Deelnemende kunsthandelaren klaagden namelijk dat de opening meer op een overvol eet- en drinkfestijn ging lijken dan dat er daadwerkelijk kunst werd gekocht. Door de opening te spreiden over twee dagen hoopte de organisatie hier verandering in te brengen.

Lees ook: Beelden: Genodigden bezoeken TEFAF in stijl met privéjet

"Kunsthandelaren vinden het erg fijn dat ze meer tijd hebben voor hun klanten. En ook de klanten ervaren meer tijd en ruimte om zich informeren bij de handelaar over de kunststukken," zegt Diana Cawdell van TEFAF. "Er is simpelweg meer tijd en ruimte voor iedereen."

Hogere opkomst
Ook over de opkomstcijfers is de organisatie tevreden. Dit jaar trok de beurs tot nu toe 4 procent meer bezoekers ten opzichte van vorig jaar.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen