Overslaan en naar de inhoud gaan

Deelnemers TEFAF tevreden over nieuwe opzet

Geplaatst opzondag 11 maart 2018 - 18:12

De standhouders van TEFAF zijn erg positief over de nieuwe opzet van de kunstbeurs.

Dit blijkt uit een enquête die de organisatie van TEFAF heeft gehouden.

Opening
D
e opening van de TEFAF voor genodigden is nu verdeeld over twee dagen in plaats van een dag. Op de eerste dag zijn er minder uitnodigingen uitgedeeld. Deelnemende kunsthandelaren klaagden namelijk dat de opening meer op een overvol eet- en drinkfestijn ging lijken dan dat er daadwerkelijk kunst werd gekocht. Door de opening te spreiden over twee dagen hoopte de organisatie hier verandering in te brengen.

Lees ook: Beelden: Genodigden bezoeken TEFAF in stijl met privéjet

"Kunsthandelaren vinden het erg fijn dat ze meer tijd hebben voor hun klanten. En ook de klanten ervaren meer tijd en ruimte om zich informeren bij de handelaar over de kunststukken," zegt Diana Cawdell van TEFAF. "Er is simpelweg meer tijd en ruimte voor iedereen."

Hogere opkomst
Ook over de opkomstcijfers is de organisatie tevreden. Dit jaar trok de beurs tot nu toe 4 procent meer bezoekers ten opzichte van vorig jaar.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen