Overslaan en naar de inhoud gaan

Deelnemers TEFAF tevreden over nieuwe opzet

Geplaatst opzondag 11 maart 2018 - 18:12

De standhouders van TEFAF zijn erg positief over de nieuwe opzet van de kunstbeurs.

Dit blijkt uit een enquête die de organisatie van TEFAF heeft gehouden.

Opening
D
e opening van de TEFAF voor genodigden is nu verdeeld over twee dagen in plaats van een dag. Op de eerste dag zijn er minder uitnodigingen uitgedeeld. Deelnemende kunsthandelaren klaagden namelijk dat de opening meer op een overvol eet- en drinkfestijn ging lijken dan dat er daadwerkelijk kunst werd gekocht. Door de opening te spreiden over twee dagen hoopte de organisatie hier verandering in te brengen.

Lees ook: Beelden: Genodigden bezoeken TEFAF in stijl met privéjet

"Kunsthandelaren vinden het erg fijn dat ze meer tijd hebben voor hun klanten. En ook de klanten ervaren meer tijd en ruimte om zich informeren bij de handelaar over de kunststukken," zegt Diana Cawdell van TEFAF. "Er is simpelweg meer tijd en ruimte voor iedereen."

Hogere opkomst
Ook over de opkomstcijfers is de organisatie tevreden. Dit jaar trok de beurs tot nu toe 4 procent meer bezoekers ten opzichte van vorig jaar.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen