Overslaan en naar de inhoud gaan

Deel van Weert voor tweede keer in week zonder water

Geplaatst opvrijdag 13 mei 2022 - 9:35

Een deel van Weert zit sinds vrijdagochtend voor de tweede keer in één week zonder water.

Onder andere inwoners van Boshoven, Altweerterheide, Tungelroy, Graswinkel, Moesel, Keent, Groenewoud, Leuken hebben geen of weinig waterdruk, meldt nieuwssite WeertdeGekste.

Lekkage
WML meldt dat er een lekkage aan een waterleiding is ontstaan bij de Vrakkerstraat en Sint Luciastraat in Boshoven. Ook op de Prinsbisdomstraat in Weert is een waterleiding gesprongen. De reparatiewerkzaamheden duren naar verwachting tot 14:00 uur.

Rond 10:15 uur is ook in de Thornstraat melding gemaakt van een lekkage die leidt tot geen of weinig waterdruk. Naar verwachting is dit rond 14:15 uur opgelost, meldt WML.

Tweede keer op rij
Woensdagavond tot donderdagochtend zat een groot deel van Weert ook al zonder water. Aan de Waatskamp in Ospel bleek een breuk in een waterleiding te zijn ontstaan. Huishoudens hadden als gevolg daarvan minder of geen waterdruk.

Lees ook: Groot deel Weert en omgeving zonder water door leidingbreuk

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen