Overslaan en naar de inhoud gaan

Deel appartementencomplex ontruimd na CO-melding

Geplaatst opmaandag 18 oktober 2021 - 8:04

De brandweer werd in de nacht van zondag op maandag opgetrommeld vanwege een koolmonoxidemelding in een appartementencomplex in Kerkrade.

Rond 5:00 uur werd er in het complex aan de Feldbiss een verhoogde concentratie koolmonoxide gemeten.

Geen gewonden
Volgens een correspondent ter plaatse moesten enkele bewoners tijdelijk hun woning verlaten, maar was er niemand onwel geraakt. De brandweer onderzoekt de oorzaak van de melding.

Koolmonoxide is een gas dat je niet ziet of ruikt, maar het kan wel ernstige lichamelijke gevolgen hebben als je het inademt. Het ontstaat bij onvolledige verbranding in bijvoorbeeld een verwarmingsketel.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen