Overslaan en naar de inhoud gaan

Deel appartementencomplex ontruimd na CO-melding

Geplaatst opmaandag 18 oktober 2021 - 8:04

De brandweer werd in de nacht van zondag op maandag opgetrommeld vanwege een koolmonoxidemelding in een appartementencomplex in Kerkrade.

Rond 5:00 uur werd er in het complex aan de Feldbiss een verhoogde concentratie koolmonoxide gemeten.

Geen gewonden
Volgens een correspondent ter plaatse moesten enkele bewoners tijdelijk hun woning verlaten, maar was er niemand onwel geraakt. De brandweer onderzoekt de oorzaak van de melding.

Koolmonoxide is een gas dat je niet ziet of ruikt, maar het kan wel ernstige lichamelijke gevolgen hebben als je het inademt. Het ontstaat bij onvolledige verbranding in bijvoorbeeld een verwarmingsketel.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen