Overslaan en naar de inhoud gaan

Deel A73 hele weekend dicht voor groot onderhoud

Geplaatst opdonderdag 23 september 2021 - 10:43

De snelweg A73 is van vrijdagavond tot en met maandagochtend tussen Roermond en afslag Maasbree afgesloten voor verkeer.

Update: Werkzaamheden A73 komende weekend geannuleerd

Door allerlei omleidingen moet het verkeer komend weekend rekening houden met een vertraging van ongeveer een half uur.

Asfalt
Wegbeheerder Rijkswaterstaat begint vrijdag om 21:00 uur met onderhoudswerkzaamheden aan het asfalt. Daarom is de A73 tussen knooppunt Het Vonderen en afrit 14 bij Maasbree tot maandagochtend 5:00 uur dicht.

Rijkswaterstaat A73 afsluiten werkzaamheden onderhoud (23 sep 2021)
Illustratie: Rijkswaterstaat

Lokaal verkeer
De op- en afritten tussen Het Vonderen en afrit 19 bij Roermond zijn open voor het lokale verkeer. Vanaf Roermond tot afrit 14 bij Maasbree zijn de tussenliggende op- en afritten gesloten.

Knooppunt Tiglia
Tegelijkertijd is de A74 tussen oprit 2 bij het Duitse Kaldenkirchen en knooppunt Tiglia afgesloten. Meer informatie over de werkzaamheden en de omleidingen is op de website van Rijkswaterstaat te vinden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen