Overslaan en naar de inhoud gaan

Deel A2 hele weekend dicht

Geplaatst opvrijdag 13 oktober 2017 - 6:00

Vanwege onderhoud aan het asfalt zal de A2 in zuidelijke richting tussen knooppunt Leenderheide en Kelpen-Oler het hele weekend afgesloten zijn voor verkeer.

Vertraging
De werkzaamheden duren van vrijdag 21:00 uur tot en met maandagochtend 05:00 uur. Tussenliggende op- en afritten zijn ook afgesloten. Weggebruikers moeten omrijden en rekening houden met 25 minuten vertraging.

Omleidingen
Het verkeer komende vanuit Eindhoven wordt bij knooppunt
Leenderheide omgeleid via de A67 richting Duitsland, om daarna bij knooppunt Zaarderheiken aan te sluiten op de A73 richting Maastricht. Die sluit bij knooppunt Het Vonderen weer aan op de A2. Lokaal verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Op- en afritten
In zuidelijke richting zullen ook afrit 34 (Valkenswaard), oprit 38 (Weert-Noord), op- en afrit 39 (Weert) en afrit 40 (
Kelpen-Oler) gesloten zijn. Dat geldt ook voor de verzorgingsplaatsen 't Haasje en Roevenpeel.

Weersomstandigheden
Rijkswaterstaat houdt bovendien een slag om de arm en stelt dat de afsluiting bij slechte weersomstandigheden langer kan duren. Het onderhoud heeft alleen betrekking op de rijbanen in zuidelijke richting. Verkeer richting Eindhoven zal er dus geen last van hebben.

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen