Overslaan en naar de inhoud gaan

Deceuninck wint ook sprintrace Hammer Series

Geplaatst opzaterdag 8 juni 2019 - 17:58

De wielrenners van Deceuninck-Quick Step hebben de sprintrace in de Hammer Series in Limburg gewonnen.

De Belgische ploeg had een dag eerder ook al met overmacht de zege gepakt in de klimkoers.

Jakobsen
De laatste sprint in de koers van zaterdag werd een prooi voor Fabio Jakobsen De 22-jarige Nederlander klopte de Duitser Andreas Schillinger en Eduardo Affini uit Italië. Deceuninck haalde in de sprintrace 1307 punten. Bohra-hansgrohe werd tweede met 706 punten en Jumbo-Visma derde met 541 punten.

Afsluiting
De Hammer Series in Limburg worden zondag afgesloten met een ploegentijdrit in Sittard. Deceuninck start in de ploegentijdrit met 30 seconden voorsprong op Bora.

De eerste wedstrijd van de Hammer Series in het Noorse Stavanger werd gewonnen door Jumbo-Visma, voor Sunweb en Mitchelton-Scott.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen