Overslaan en naar de inhoud gaan

Deceuninck wint ook sprintrace Hammer Series

Geplaatst opzaterdag 8 juni 2019 - 17:58

De wielrenners van Deceuninck-Quick Step hebben de sprintrace in de Hammer Series in Limburg gewonnen.

De Belgische ploeg had een dag eerder ook al met overmacht de zege gepakt in de klimkoers.

Jakobsen
De laatste sprint in de koers van zaterdag werd een prooi voor Fabio Jakobsen De 22-jarige Nederlander klopte de Duitser Andreas Schillinger en Eduardo Affini uit Italië. Deceuninck haalde in de sprintrace 1307 punten. Bohra-hansgrohe werd tweede met 706 punten en Jumbo-Visma derde met 541 punten.

Afsluiting
De Hammer Series in Limburg worden zondag afgesloten met een ploegentijdrit in Sittard. Deceuninck start in de ploegentijdrit met 30 seconden voorsprong op Bora.

De eerste wedstrijd van de Hammer Series in het Noorse Stavanger werd gewonnen door Jumbo-Visma, voor Sunweb en Mitchelton-Scott.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen