Overslaan en naar de inhoud gaan

Deceptie voor Roda: ploeg geeft 0-2 voorsprong uit handen

Geplaatst opzaterdag 11 februari 2017 - 20:19

Roda JC heeft zaterdagavond een unieke kans op drie punten laten liggen. In Almelo gaven de Kerkradenaren een 0-2 voorsprong uit handen.

Roda leek het duel nochtans binnen drie minuten te beslissen. In een wedstrijd zonder veel kansen sloeg Roda tussen de 65e en 68e minuut ineens hard toe.

Schoten
Eerst was het Mitchel Paulissen die een matig schot - via het been van een Heraclied - alsnog in het doel zag verdwijnen. Een kleine drie minuten later gooide Van Hyfte het duel ogenschijnlijk in het slot door van buiten de zestien knap raak te schieten.

Gelijkmaker
Dat het vervolgens nog spannend werd, had Roda te danken aan Dani Schahin die een enorme kans op de 0-3 liet liggen. Een paar minuten later wist Armenteros wel raad met een kans waardoor Heracles alsnog een slotoffensief kon beginnen. Lef dat beloond werd, want vier minuten voor tijd was het dezelfde Armenteros die volledig vrijstaand de gelijkmaker en eindstand inkopte. 2-2.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Teleurgesteld Roda baalt van gemiste kansen
Roda-VVV 7-12-14
Titelaspiraties Roda lopen tikje op in Venlo
Roda-speler Mitchel Paulissen wil binnen twee jaar hogerop
Paulissen mag hopen op basisplek Roda
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen