Overslaan en naar de inhoud gaan

Debuutplaat HAEVN wordt wereldwijd uitgebracht

Geplaatst opvrijdag 26 januari 2018 - 19:29

Het debuutalbum van HAEVN, dat bestaat uit duo Jorrit Kleijnen uit Kerkrade en Marijn van der Meer, wordt binnenkort wereldwijd uitgebracht.

Dat schrijft het duo op Facebook.

Droom
De band staat onder contract bij Warner Music. Het label heeft grootse plannen met HAEVN. "Dat onze muziek buiten de landsgrenzen zal gaan reizen is een droom die uitkomt", laat de band via social media weten.

Teleurstelling
Ondanks het mooie nieuws voor de band is er toch een kleine tegenvaller. De release van het album wordt namelijk verplaatst. "Dit grootse plan overstijgt echter onze Nederlandse plannen en dus zal de release van het album verplaatst worden naar 25 mei."

Om dat goed te maken geven de jongens hun fans binnenkort een nieuwe 'HAEVN ervaring'. "We beseffen ons heel goed dat dit na zo lang wachten een teleurstelling is. Des te meer reden om van 23 februari een onvergetelijke en bijzondere ervaring te maken waarbij we het album integraal zullen spelen", schrijven ze.

Hits
HAEVN scoorde eerder al een grote hits met de nummers Finding Out More en Where The Heart Is.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen