Overslaan en naar de inhoud gaan

Debuut met winst voor Pepijn Lijnders bij Liverpool

Geplaatst opzondag 9 augustus 2015 - 18:55

Pepijn Lijnders uit Broekhuizen heeft zijn eerste officiële wedstrijd als lid van de technische staf van Liverpool gewonnen.

Op de valreep pakten 'The Reds' zondag drie punten in de eerste Premier League-wedstrijd van het seizoen. Philippe Coutinho scoorde in de 86ste minuut de enige treffer tegen het Stoke City van de Nederlanders Marco van Ginkel, Erik Pieters en Ibrahim Afellay.

Ontwikkelingscoach
Lijnders (32) is dit seizoen toegevoegd aan de technische staf van de Engelse topclub. De Limburger kreeg er de nieuw gecreëerde rol van ontwikkelingscoach toegewezen en voert een programma uit dat spelers individueel beter maakt. Clubicoon Jamie Carragher sprak eerder al lyrisch over Lijnders: "Ik heb hem zien werken op de academy. Ik ben ervan overtuigd dat hij een goede trainer is. Hij heeft ook autoriteit over zijn spelersgroep."

Lees ook: 32-jarige Limburger in technische staf Liverpool

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Lijnders en Klopp voetbal (18 feb 2020)
Pepijn Lijnders krijgt eindelijk Premier League beker
ANP-408201869
Lijnders grijpt historische landstitel met Liverpool
32-jarige Limburger in technische staf Liverpool
Britse media: Pepijn Lijnders blijft bij Liverpool
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen