Overslaan en naar de inhoud gaan

Debuut in hoofdmacht Ajax lonkt nu al voor Schuurs

Geplaatst opdinsdag 8 mei 2018 - 21:24

Perr Schuurs maakt naar alle waarschijnlijkheid komende vrijdag al zijn debuut voor Ajax.

De 18-jarige Nieuwstadtenaar reist deze week met Ajax mee naar Dubai, waar op vrijdag een oefenduel wordt afgewerkt tegen het Egyptische Al-Ahly.

Afsluitende wedstrijd
Dat is verrassend, aangezien Schuurs formeel pas in de voorbereiding op het nieuwe seizoen zou aansluiten bij de Amsterdammers, die hem voor een miljoenenbedrag overnemen van Fortuna Sittard. Ajax heeft echter besloten om Schuurs en collega-versterking Hassane Bandé al in de afsluitende wedstrijd van dit seizoen hun opwachting te laten maken.

21 spelers
​Schuurs was donderdag ook al in Amsterdam aanwezig bij een open training van de club. In totaal neemt coach Erik Ten Hag 21 spelers mee naar de vriendschappelijke pot in het Midden-Oosten, die om 18:00 uur Nederlandste tijd zal plaatsvinden.

Gouden Stier
De piepjonge Fortuna-captain beleefde dit seizoen een stormachtige ontwikkeling bij en met de Sittardse club, die na zestien jaar terugkeert op het hoogste niveau. Bovendien werd Schuurs dinsdag verkozen tot grootste talent van het afgelopen Jupiler League-seizoen. Daarvoor krijgt hij een zogeheten Gouden Stier.

Lees ook: Gouden Stieren voor Fortuna-smaakmakers

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen