Overslaan en naar de inhoud gaan

Debuut in hoofdmacht Ajax lonkt nu al voor Schuurs

Geplaatst opdinsdag 8 mei 2018 - 21:24

Perr Schuurs maakt naar alle waarschijnlijkheid komende vrijdag al zijn debuut voor Ajax.

De 18-jarige Nieuwstadtenaar reist deze week met Ajax mee naar Dubai, waar op vrijdag een oefenduel wordt afgewerkt tegen het Egyptische Al-Ahly.

Afsluitende wedstrijd
Dat is verrassend, aangezien Schuurs formeel pas in de voorbereiding op het nieuwe seizoen zou aansluiten bij de Amsterdammers, die hem voor een miljoenenbedrag overnemen van Fortuna Sittard. Ajax heeft echter besloten om Schuurs en collega-versterking Hassane Bandé al in de afsluitende wedstrijd van dit seizoen hun opwachting te laten maken.

21 spelers
​Schuurs was donderdag ook al in Amsterdam aanwezig bij een open training van de club. In totaal neemt coach Erik Ten Hag 21 spelers mee naar de vriendschappelijke pot in het Midden-Oosten, die om 18:00 uur Nederlandste tijd zal plaatsvinden.

Gouden Stier
De piepjonge Fortuna-captain beleefde dit seizoen een stormachtige ontwikkeling bij en met de Sittardse club, die na zestien jaar terugkeert op het hoogste niveau. Bovendien werd Schuurs dinsdag verkozen tot grootste talent van het afgelopen Jupiler League-seizoen. Daarvoor krijgt hij een zogeheten Gouden Stier.

Lees ook: Gouden Stieren voor Fortuna-smaakmakers

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen