Overslaan en naar de inhoud gaan

Debuut in hoofdmacht Ajax lonkt nu al voor Schuurs

Geplaatst opdinsdag 8 mei 2018 - 21:24

Perr Schuurs maakt naar alle waarschijnlijkheid komende vrijdag al zijn debuut voor Ajax.

De 18-jarige Nieuwstadtenaar reist deze week met Ajax mee naar Dubai, waar op vrijdag een oefenduel wordt afgewerkt tegen het Egyptische Al-Ahly.

Afsluitende wedstrijd
Dat is verrassend, aangezien Schuurs formeel pas in de voorbereiding op het nieuwe seizoen zou aansluiten bij de Amsterdammers, die hem voor een miljoenenbedrag overnemen van Fortuna Sittard. Ajax heeft echter besloten om Schuurs en collega-versterking Hassane Bandé al in de afsluitende wedstrijd van dit seizoen hun opwachting te laten maken.

21 spelers
​Schuurs was donderdag ook al in Amsterdam aanwezig bij een open training van de club. In totaal neemt coach Erik Ten Hag 21 spelers mee naar de vriendschappelijke pot in het Midden-Oosten, die om 18:00 uur Nederlandste tijd zal plaatsvinden.

Gouden Stier
De piepjonge Fortuna-captain beleefde dit seizoen een stormachtige ontwikkeling bij en met de Sittardse club, die na zestien jaar terugkeert op het hoogste niveau. Bovendien werd Schuurs dinsdag verkozen tot grootste talent van het afgelopen Jupiler League-seizoen. Daarvoor krijgt hij een zogeheten Gouden Stier.

Lees ook: Gouden Stieren voor Fortuna-smaakmakers

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen