Georgios Giakoumakis FC Emmen - VVV-Venlo

Hattrick-held Giakoumakis geschiedenisboeken in

Georgios Giakoumakis stond met drie doelpunten aan de basis van de spectaculaire 3-5 zege van VVV-Venlo bij FC Emmen. Door zijn drie doelpunten gaat de Griek de geschiedenisboeken in.

sam schroder schröder (7 aug 2020)
Sam Schröder debuteert op US Open: 'Superblij'

Rolstoeltennisser Sam Schröder uit Geleen maakt zijn debuut op een grandslamtoernooi. De sporter heeft een wildcard weten te bemachtigen voor de US Open, zo laat hij vrijdagavond weten.

Robin Hensgens scheidsrechter arbiter (3 feb 2020)
Arbiter Hensgens over debuut: 'Ik was behoorlijk gespannen'

Arbiter Robin Hensgens maakte zondag onverwachts zijn debuut op het hoogste niveau in Nederland. "Ik was behoorlijk gespannen."

IMG_0466
Piepjonge musicalster maakt Limburgs debuut

Het is de eerste keer dat de Brunssumse 'Annie' op Limburgse theaterplanken staat. Vader, moeder en familie zitten in de zaal.

Perr Schuurs debuteert in voorselectie Jong Oranje

Perr Schuurs zit voor het eerst bij de voorselectie van Jong Oranje.

Van Bommel na debuut bij PSV: 'Er zat meer in dan 4-0'

Mark van Bommel beleefde zaterdag als trainer een geslaagd debuut in de Eredivisie.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten