Debat van het Zuiden: dit vonden ze er zelf van

De lijsttrekkers van de zes partijen die deelnamen aan het Debat van het Zuiden kijken tevreden terug.

'Debat van het Zuiden was lofzang van vijf kwartier'

"Het was een lofzang op het zuiden die vijf kwartier duurde", zegt Lars Duursma, debatdeskundige bij Debatrix. Hij analyseerde voor het Debat van het Zuiden voor Omroep Brabant en 1Limburg.

Lijsttrekkers beloven Limburg en Brabant investeringen

De lijsttrekkers van zes grote politieke partijen hebben de kiezers in Limburg en Noord-Brabant zaterdag tal van investeringen beloofd.

Buma 'vergeet' Limburgse kandidaten PvdA en VVD

CDA-leider Sybrand Buma beweert dat zijn collega-lijsttrekkers niet genoeg Limburgers op de kieslijst voor de Tweede Kamerverkiezingen hebben gezet.

Rivalen eisen duidelijkheid van Rutte over wietteelt

VVD-lijsttrekker Mark Rutte moet nu echt kiezen of hij voor of tegen het legaliseren van wietteelt is.

Excuses van premier Rutte aan Q-koorts-slachtoffers

Premier Mark Rutte heeft namens de Nederlandse regering excuses aangeboden aan alle Q-koortspatiënten.

Ongemak in wietdebat: Welke lijsttrekker blowde zelf?

Het al of niet legaliseren van de wietteelt was het eerste onderdeel van het Debat van het Zuiden.

Wilders niet bij debat: 'Wil liever één-op-één discussiëren'

Geert Wilders heeft de uitnodiging voor het Debat van het Zuiden afgeslagen omdat hij liever één op één wil debatteren met andere lijsttrekkers.

Video: lijsttrekkers vallen elkaar aan in pittig debat

Met nog vier dagen te gaan tot de verkiezingen gingen de lijsttrekkers van zes grote partijen de strijd met elkaar aan in het Debat van het Zuiden.

Debat van het Zuiden trekt internationale aandacht

Het Debat van het Zuiden trekt ook internationale aandacht. Verschillende buitenlandse journalisten hebben zich aangemeld voor het debat dat L1 en Omroep Brabant zaterdagmiddag organiseren.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten