Overslaan en naar de inhoud gaan

Debat spionage-affaire Maastricht uitgesteld

Geplaatst opmaandag 4 februari 2019 - 19:47

Het raadsdebat over de spionage-affaire in Maastricht wordt uitgesteld. Dit omdat nog niet alle stukken beschikbaar zijn.

Dat laat de griffier van de gemeente Maastricht weten.

Stukken
Eigenlijk zou de kwestie dinsdagavond worden besproken, maar omdat dan nog niet alle stukken beschikbaar zijn wordt de raadsvergadering uitgesteld. "We verwachten dinsdag in de loop van de dag een nieuwe datum te hebben", zegt de griffier.

Lees ook: Oppositie niet tevreden met spionage-uitleg Maastricht

Detective
De gemeente Maastricht heeft van drie ambtenaren die kritiek hadden op de plannen voor een groot gezamenlijk kantoor met Heerlen en Sittard-Geleen in het geheim e-mails gelezen. Zij zijn een tijdje door een detectivebureau gevolgd. Ook zijn ze ondervraagd.

Debat
De politieke partijen in de Maastrichtse oppositie hebben wethouder Jim Janssen eerder al over opheldering gevraagd. Ze namen geen genoegen met de antwoorden van de wethouder, waarop een debat werd aangekondigd.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen