Gerechtshof oordeelt over kinderarts na dood jongetje (10)

Het gerechtshof in Den Bosch doet donderdag uitspraak in de zaak tegen kinderarts Magda S. De 62-jarige S. is volgens het Openbaar Ministerie (OM) schuldig aan de dood van de 10-jarige Dean Weerts uit Born in mei 2013.

Ouders Dean Weerts: 'Vier jaar gewacht op erkenning'

"We hebben vier lange en moeilijke jaren gewacht op deze erkenning", zo reageren de ouders van de overleden Dean Weerts (10) uit Born op de uitspraak van de Maastrichtse rechtbank.

Boete voor kinderarts na dood 10-jarig jongetje

Een voormalig kinderarts van het ziekenhuis in Geleen is dinsdag veroordeeld voor nalatigheid bij de behandeling van de 10-jarige Dean Weerts. Ze moet een boete van 2500 euro betalen.

Eis: 5000 euro boete voor arts na dood van jongen (10)

Het Openbaar Ministerie eist een boete van 5000 euro voor een Belgische kinderarts, voor dood door schuld. Daarnaast is een half jaar voorwaardelijke cel tegen haar geëist.

Kinderarts voor de rechter na dood 10-jarig jongetje

Een voormalige kinderarts van het ziekenhuis in Geleen verschijnt dinsdag voor de rechter.

Zaak tegen kinderarts van overleden Dean (10) in november

Kinderarts Magda S. (59) moet zich op 1 november dit jaar voor de rechter verantwoorden voor de dood van Dean Weerts (10).

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten