Overslaan en naar de inhoud gaan

Dealer met drugs in onderbroek en drugsgebruikers opgepakt

Geplaatst opwoensdag 13 november 2019 - 19:14

Een dealer, die nog een partij drugs in zijn onderbroek verstopt had, is woensdagmorgen in Heerlen opgepakt.

De politie kwam de drugsdealer op het spoor na tips van verschillende buurtbewoners, schrijft de politie Heerlen op Instagram.

Omgeving Welten
De man zou actief zijn in de omgeving van Welten, in de buurt van Mondriaan op de Heuvelweg in Schaesbergerveld en op de Pijperstraat in Eikenderveld. In de laatstgenoemde straat werd de drugsverkoper betrapt, toen hij zijn waar aan twee gebruikers verkocht. De kopers zijn in de boeien geslagen.

Onderbroek
Later op de dag konden agenten ook de bewuste dealer oppakken. Hij had nog een partij drugs in zijn onderbroek verstopt. Uit onderzoek bleek dat hij vanuit een huis op steenworp afstand van het politiebureau handelde. Waarom de dealer niet tegelijk met de drugskopers is opgepakt, maakt de politie niet duidelijk.

Winkeldiefstallen
Die woning van de dealer is onderzocht. Er werden nog hard- en softdrugs, ruim 4000 euro en goederen, mogelijk afkomstig van winkeldiefstallen gevonden, waarmee de dealer zich vermoedelijk liet betalen, gevonden.

Het is nu aan burgemeester Roemer om te bepalen of de woning op slot gaat.

View this post on Instagram

⁣ Heerlense dealer opgepakt.⁣ ⁣ Bij de Politie in Heerlen kwamen uit diverse wijken meldingen binnen over een dealer, die in hun wijk drugs leek te verkopen. Uit de informatie leek het overal om dezelfde dealer te gaan. ⁣ ⁣ Er kwamen meldingen binnen van de omgeving Welten, nabij Mondriaan; de Heuvelweg in Schaesbergerveld en Eikenderveld op de locatie Pijperstraat. ⁣ Met de gegevens uit deze meldingen werd een onderzoek ingesteld.⁣ ⁣ Drugskopers⁣ Vanmorgen werd de bewuste dealer door ons betrapt op de locatie Pijperstraat, toen hij aan 2 druggebruikers heroïne en cocaïne had verkocht.⁣ De druggebruikers werden aangehouden.⁣ ⁣ Dealer⁣ Later op de dag kon de dealer worden aangehouden, terwijl hij nog een partij drugs in zijn onderbroek verstopt had. ⁣ De dealer handelde vanuit een woning op steenworp afstand van het Politiebureau. ⁣ ⁣ ⁣ Woning⁣ De woning van de dealer werd daarna onderzocht. Er werden nog hard- en softdrugs, geld en goederen(mogelijk van winkeldiefstallen) aangetroffen, waarmee de dealer zich vermoedelijk liet betalen.⁣ ⁣ De politie zal de informatie uit het onderzoek aan de burgemeester verstrekken, zodat bekeken kan worden of zijn woning gesloten moet worden.⁣ ⁣ #drugs⁣ #politieheerlen⁣ #Welten⁣ #MSP⁣ #Eikenderveld⁣ E.v.

A post shared by Politie Heerlen (@politieheerlen) on

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen