Overslaan en naar de inhoud gaan

Dealer met drugs in onderbroek en drugsgebruikers opgepakt

Geplaatst opwoensdag 13 november 2019 - 19:14

Een dealer, die nog een partij drugs in zijn onderbroek verstopt had, is woensdagmorgen in Heerlen opgepakt.

De politie kwam de drugsdealer op het spoor na tips van verschillende buurtbewoners, schrijft de politie Heerlen op Instagram.

Omgeving Welten
De man zou actief zijn in de omgeving van Welten, in de buurt van Mondriaan op de Heuvelweg in Schaesbergerveld en op de Pijperstraat in Eikenderveld. In de laatstgenoemde straat werd de drugsverkoper betrapt, toen hij zijn waar aan twee gebruikers verkocht. De kopers zijn in de boeien geslagen.

Onderbroek
Later op de dag konden agenten ook de bewuste dealer oppakken. Hij had nog een partij drugs in zijn onderbroek verstopt. Uit onderzoek bleek dat hij vanuit een huis op steenworp afstand van het politiebureau handelde. Waarom de dealer niet tegelijk met de drugskopers is opgepakt, maakt de politie niet duidelijk.

Winkeldiefstallen
Die woning van de dealer is onderzocht. Er werden nog hard- en softdrugs, ruim 4000 euro en goederen, mogelijk afkomstig van winkeldiefstallen gevonden, waarmee de dealer zich vermoedelijk liet betalen, gevonden.

Het is nu aan burgemeester Roemer om te bepalen of de woning op slot gaat.

View this post on Instagram

⁣ Heerlense dealer opgepakt.⁣ ⁣ Bij de Politie in Heerlen kwamen uit diverse wijken meldingen binnen over een dealer, die in hun wijk drugs leek te verkopen. Uit de informatie leek het overal om dezelfde dealer te gaan. ⁣ ⁣ Er kwamen meldingen binnen van de omgeving Welten, nabij Mondriaan; de Heuvelweg in Schaesbergerveld en Eikenderveld op de locatie Pijperstraat. ⁣ Met de gegevens uit deze meldingen werd een onderzoek ingesteld.⁣ ⁣ Drugskopers⁣ Vanmorgen werd de bewuste dealer door ons betrapt op de locatie Pijperstraat, toen hij aan 2 druggebruikers heroïne en cocaïne had verkocht.⁣ De druggebruikers werden aangehouden.⁣ ⁣ Dealer⁣ Later op de dag kon de dealer worden aangehouden, terwijl hij nog een partij drugs in zijn onderbroek verstopt had. ⁣ De dealer handelde vanuit een woning op steenworp afstand van het Politiebureau. ⁣ ⁣ ⁣ Woning⁣ De woning van de dealer werd daarna onderzocht. Er werden nog hard- en softdrugs, geld en goederen(mogelijk van winkeldiefstallen) aangetroffen, waarmee de dealer zich vermoedelijk liet betalen.⁣ ⁣ De politie zal de informatie uit het onderzoek aan de burgemeester verstrekken, zodat bekeken kan worden of zijn woning gesloten moet worden.⁣ ⁣ #drugs⁣ #politieheerlen⁣ #Welten⁣ #MSP⁣ #Eikenderveld⁣ E.v.

A post shared by Politie Heerlen (@politieheerlen) on

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen