Overslaan en naar de inhoud gaan

De11devande11de: gezellig én druk

Geplaatst opzondag 11 november 2018 - 19:32

Wie goed oplette, kon Limburg misschien wel een klein beetje voelen bewegen op zondag 11 november.

Provinciebreed werd namelijk het nieuwe carnavalsseizoen ingeluid. En dat ging gepaard met het nodige ge-sjoenkel, muziek en vrolijkheid.

In grote én kleine plaatsen werden de diverse evenementen goed bezocht.

Vrijthof
De11devande11de op het Vrijthof in Maastricht is traditiegetrouw het drukst. Om 11:11 uur precies ging het evenement van start. En de verklede feestgangers stroomden in groten getale toe: even na het middaguur gingen de hekken op slot en mocht niemand er meer bij.

Bezoekers die er niet in konden, mochten wel nog een pintje gaan pakken in de omliggende kroegen. En dat werd ook veelvuldig gedaan. De pret was er niet minder om, de stemming zat er goed in.

Op L1 Tv was het evenement live te volgen tussen 11:00 en 20:00 uur.

Een korte sfeerimpressie:

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen