André Rieu_HD

Compensatie coronaverlies: Rieu wil extra Vrijthofconcerten

André Rieu wil volgend jaar acht extra concerten geven op het Vrijthof. De Maastrichtse violist hoopt met de uitgebreide concertreeks de financiële schade door de coronacrisis van dit jaar te compenseren.

de11devande11de 11devande11de Roermond Maastricht 11 november
Roermond nieuwe gaststad 11devande11de

Na maanden getouwtrek is er eindelijk zekerheid over de nieuwe locatie van de 11devande11de. De traditionele opening van het Limburgse vastelaovesseizoen op 11 november verhuist van Maastricht naar Roermond.

Marion Koopmans (12 mei 2020)
Viroloog: 'Tweede coronagolf nekt 11devande11de'

De opening van het carnavalsseizoen op 11 november zal dit jaar niet doorgaan. Dat voorspelt Marion Koopmans, hoogleraar virologie en lid van het Outbreak Management Team en wereldgezondheidsorganisatie WHO.

11devande11de carnaval maastricht vrijthof
Stadspark niet geschikt voor 11devande11de

De 11devande11e vindt dit jaar definitief niet plaats in de binnenstad van Maastricht. De Onze Lieve Vrouwewal, die als laatste reddingsboei gold voor de Sjeng Kraft Kompenei, is niet geschikt

11devande11de
Maastricht maakt 'uitzondering' voor Koningsdag op Vrijthof

Niet alleen de organisatie van de11devande11de was te laat met het indienen van de aanvraag voor het evenement bij de gemeente Maastricht. Ook de organisatie achter Koningsdag was te laat.

Carnaval Maastricht 11devande11de (11 nov 2019)
Alaaf! Het carnavalsseizoen is begonnen

Het vastelaovesseizoen is maandagochtend officieel afgetrapt in Maastricht. Om 11:11 uur is in het MECC het Limburgs volkslied ingezet.

MECC Maastricht wordt in één nacht omgebouwd van JIM naar de11devande11de (10 nov 2019)
Mega-operatie: MECC ombouwen van JIM naar 11-11

Voor het MECC is het de grootste productionele klus ooit. Twee grote evenementen met duizenden bezoekers, zonder een dag speling. Dat betekent strakke draaiboeken en weinig slaap voor de productiecrew.

ANP-301029399
Bussen tussen MECC en station tijdens de11devande11de

Pendelbussen gaan op de11devande11de ervoor zorgen dat carnavalsvierders toch vervoer hebben tussen het station van Maastricht en het MECC.

11devande11de carnaval
Geen plaats voor nieuwe initiatieven aftrap vastelaovend

De gemeente Maastricht zit niet te wachten op meerdere evenementen in de stad op de 11de van de 11de.

Bijna 14.000 bezoekers voor De11devande11de

De11devande11de in Maastricht is zondag bezocht door 13.800 carnavalsvierders.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten