Brugspringer Maasbrug De Weerd Roermond (25 jul 2019)

Hulpdiensten zoeken tevergeefs brugspringer in Roermond

De hulpdiensten hebben donderdagavond in de Maasplassen in Roermond tevergeefs gezocht naar een brugspringer.

Ongeluk bij waterskibaan Roermond, man uit water gered

In Roermond is dinsdagmiddag een man in het water terechtgekomen.

Grote belangstelling voor Ultimate Warrior Obstacle Run

De organisatoren van de Ultimate Warrior Obstacle Run in Roermond mogen zich in een grote belangstelling verheugen. Zo'n 1.000 deelnemers hebben zich ingeschreven voor het evenement, dat in het Paasweekend in De Weerd zijn eerste editie beleeft.

Nieuwe locatie voor Ultimate Warrior Obstacle Run

Roermond is in april alsnog het decor voor de Ultimate Warrior Obstacle Run. Eerder werd het evenement bij de Asseltse Plassen afgeblazen, maar bij De Weerd heeft de organisatie een nieuwe locatie gevonden.

Opvarenden plezierjacht redden drenkeling uit water

Omstanders hebben dinsdagmiddag een drenkeling uit het water gered in Roermond.

Solar Festival heeft line-up compleet

De line-up voor dancefestival Solar Weekend, begin augustus in Roermond, is compleet.

Solar voegt vier nieuwe namen aan affiche toe

De line-up van het Solar in Roermond begint stilaan vorm te krijgen. De organisatie maakt dinsdag vier nieuwe artiesten bekend die tijdens het festival naar De Weerd afreizen.

Omwonenden Solar: Roermond moet geen vergunning afgeven

Bewoners van buurtschap de Weerd in Roermond willen dat de gemeente dit jaar geen vergunning afgeeft voor het Solar-festival.

Plan: Verstappen-kartcentrum en kabelbaan in Roermond

De Roermondse ondernemer Perry Houkes heeft ambitieuze plannen. Zo wil hij een Max Verstappen-kartcentrum in de stad laten verrijzen en een kabelbaan naar het Designer Outlet aanleggen.

Woonboten Roermond mogen gratis blijven liggen van rechter

De woonboten in De Weerd hoeven niet weg. De rechtbank in Roermond heeft de eigenaren in het gelijk gesteld in een geschil met Maasplassen Roermond bv.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten