Overslaan en naar de inhoud gaan

De week in tweets: Robbie Hasselt als Judas in The Passion?

Geplaatst opvrijdag 5 december 2014 - 17:16

Precies een jaar nadat burgemeester Hoes zoenend met toyboy Ruud werd gespot, is het weer raak. Dit keer is het Robbie Hasselt degene die Onnogate weer uit de kast trekt.

En dus werd die oude hashtag maar weer eens uit het vet gehaald om de burgervader de maat te nemen en te speculeren over zijn toekomst. "Onno Hoes is er nog niet uit wat hij voor 5 december zal vragen, de roe, een toyboy, piet, sint en piet, de zak...", grapt @DutchJawbreaker.

En hoewel twitteraars over elkaar heen buitelen om te roepen dat de nieuwe vlam van Hoes absoluut niet nieuwswaardig is, valt het @joostbakkerr op dat er toch opvallend veel interesse is voor de site van Robbie, "Goh, de website van Toyboy II ligt plat. Je verwacht het niet."

PowNews
Als PowNews woensdagavond dan ook nog - als ware het een undercoveroperatie van nationaal belang - de verborgen camera inzet, is het hek helemaal van de dam. Dit keer is niet Hoes de gebeten hond, maar PowNews zelf. "Ondertussen in Nederland: ophef omdat een volwassen vrijgezelle man een date heeft met een andere volwassene. Het is me toch wat", aldus @sndrspk.

En ook @petervandijken heeft geen goed woord over voor het tv-programma. "De overheid mag onze privacy niet schenden maar @PowNed schijnbaar wel. Ik vind daar wat van."

Gez: burg. vr middelgrote provinciehoofdstad
En zo slaat de twitteropinie om. Van leedvermaak naar sympathie voor de onder vuur liggende burgemeester van Maastricht, want vraagt @jorisvdberg zich af "welk 'gedrag' past er precies niet bij een burgemeester? Homoseksueel gedrag? Privélevengedrag? Dategedrag?"

En ook bekend Nederland bemoeit zich met de zaak. Omroep Max-baas @Jan_Slagter ziet een toekomst als acteur in het verschiet liggen voor de man met de verborgen camera. "@robbiehasselt De EO wil je graag de rol van Judas geven in de Passion. Op je lijf geschreven."

Ondanks de massale bijval blijft de toekomst van Onno Hoes als burgemeester van Maastricht ongewis. Op dat vraagstuk loopt @BozzieJr alvast vooruit. "Gez.: burg. vr middelgrote provinciehoofdstad. Hetero, liefst min. 20 jaar getrouwd. Kandidaat heeft geen moeite met inbreuk in privésfeer."

Volgende week weer een week in tweets. Suggesties? #1limburg

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

ANP
De week in tweets: Onno & Robbie, Robbie & Jan
Carnavalskraker Onno Hoes zorgt voor rel
Albert Verlinde verdrietig door vertrek van Hoes
Bekend Nederland reageert op aftreden Onno Hoes
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen