Overslaan en naar de inhoud gaan

De week in tweets: Lente in Limburg? Niet voor FeestDJRuud

Geplaatst opvrijdag 6 maart 2015 - 16:01

Afgelopen week schoten de positieve weerberichten als paddestoelen uit de grond: de lente staat voor de deur. Maar niet voor iedereen: zo zit FeestDJRuud nog tot z'n oren in de sneeuw.

Het is de eerste week van maart en we kijken - volgens Meteo Limburg - uit naar een lenteachtig weekeinde. 'De lente komt eraan!! Zondag 15 graden in Zuid Limburg! :-D #WhooHoo #lente', merkt ook Manon Zrmnd op. 'Zou zo maar eens kunnen dat Limburg zondag de 18 graden haalt #lente', laat Rik Wessels weten.

En dat mooie weer komt altijd goed uit...

Geen lente voor FeestDJRuud
Maar niet iedereen kan genieten van het prachtige weer. FeestDJRuud zit de komende tijd nog in winterse sferen. De dj uit Venlo is uitgenodigd door muzikaal Volendam om mee op skivakantie te gaan voor het programma De Winter Voorbij.

Met Jan Smit naar Tirol
Na een aantal jaren De Zomer Voorbij gooien Jan Smit, Nick & Simon en de 3JS het over een andere boeg: sneeuwpret in het Oostenrijkse Tirol! Daar ontvangen ze een hoop bekende vrienden, zoals FeestDJRuud. Een skiënde dj, dat kan de kijker wel waarderen:

'Wij kijken @feestdjruud @mcdmc #dewintervoorbij', zegt @Slingeraapje93.

De Winter Voorbij is elke woensdag om 20:25 uur te zien op NPO 3.

Van schnabbel naar werk
Van de schnabbel van de dj uit Venlo naar nog meer werk in Venlo. Een nieuw distributiecentrum moet daar voor honderden banen gaan zorgen. 'Limburg maakt Nederland groter!' zegt Theo Bovens op twitter.

Geert Wilders is ziek
En dan de politiek. De Provinciale Statenverkiezingen komen steeds dichterbij. Campagne voeren en debateren, de politiek is met niets anders bezig. Donderdag hield RTL een groot verkiezingsdebat. Zonder Wilders want de PVV'er uit Venlo was ziek. 'De politicus met de meeste media aandacht door zijn afwezigheid: Geert Wilders', concludeert Gregiorius.

Wordt ie gemist of niet?
'Geef toe mensen. We missen #geertwilders allemaal als hij er niet is. Laat dat gevoel toe.', schrijft Rob Okhuijsen. Maar een zieke Geert Wilders, daar zit niet iedereen mee:

'Nu ik het debat gehoord heb, denk ik dat @geertwilderspvv er goed aan heeft gedaan griep te veinzen #RTLdebat', laat Adriaan Beenen weten.

Ook Mark Rutte maakte volgens velen gebruik van de afwezigheid van zijn collega.

Nederlandse terroristen
De lijsttrekker van de VVD kreeg een hoop reacties na zijn optreden tijdens het verkiezingsdebat. Volgens de minister president kunnen Nederlanders die als jihadist naar naar Syrië of Irak reizen, beter daar sneuvelen dan terugkomen. Rutte was het als enige - aanwezige - politicus eens met de stelling over deze kwestie.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

FeestDJRuud en Zanger Diego uit elkaar
Topweek voor FeestDJRuud: Pinkpop en 1000e optreden
FeestDJRuud stopt ermee
Week in beeld - 11-04-2015
De week in beeld: lente, lammetjes en de eerste warme dag
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen