De kat/drol die Fortuna heet

De filmpjes van Denk, een gejatte zitzak op Pinkpop en het wederom geredde Fortuna. Dit is de Week in Tweets!

MaxPrix, Mighty Max of The Flying Dutchman?

Na vorige week zondag is het Max voor en Max na. En dus heeft de jonge coureur één ding heel hard nodig: een bijnaam. Dit is een nieuwe Week in Tweets.

'Als je wint, ben je even iemand anders'

Van Rey hoort zijn eis, een reactie daarop veroorzaakt heibel, Dumoulin doet het prima en ook Conny Palmen gooit hoge ogen. Dit is de Week in Tweets.

'Ik stap ook over naar Red Bull. Geen cola meer voor mij!'

De promotie van Max Verstappen naar Red Bull, Jack Vinders die ondanks het ronselen van stemmen niet op nummer één eindigt in de Limbo top 100 én zomerse temperaturen. Dit is de week in tweets!

'Parkstad? Ik word in de maling genomen!'

Na jaren van onderzoek door justitie stond Jos van Rey deze week voor het eerst oog in oog met de rechtbank. En verder hoeven wat Limburg betreft de banden met Oekraïne echt niet hechter, en mag je de regio Parkstad niet missen. Dit is de Week in Tweets.

Minister van Veiligheid en Justitie? Nee, ik word premier!

Een nieuwe baan voor Onno Hoes, maar geldt dat ook voor Geert Wilders? En het wordt nu pas écht lente! Dit is een nieuwe Week in Tweets.

Limburg rouwt om Alex, Sascha én Johan Cruijff

De aanslagen in Brussel en het overlijden van Johan Cruijff: het was een week vol met verdrietig nieuws. Dit is een nieuwe Week in Tweets.

Wat volgens Eva Jinek typisch Limburgs is

Eva Jinek maakte deze week geen vrienden in Limburg. Twan Huys zag een gast weglopen uit zijn show. En wat is er eigenlijk mis met het figuur van Chantal? Dit is de week in tweets.

Alle vrouwen smelten voor Domien (dankzij Lot)

3FM-dj Domien Verschuuren kan niet stuk bij de vrouwen. Vooral moeders (en toekomstige moeders) smelten als ze zien hoe hij met Glazen Huis-kleuter Lot (5) omgaat. En ook Max Verstappen krijgt deze week de handen op elkaar. Dit is de Week in Tweets.

Het LVK galmt nog even na

Het duurt nog ruim een week voordat het vastelaovendsgeweld in alle hevigheid losbarst, maar op Twitter is het nu al feest. Dit is de Week in Tweets.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten