'Bij mij liep de dunne poep langs mijn benen'

Wat is de overeenkomst tussen Selcuk Öztürk en Erdogan? Wat vindt Jan Smeets van Rihanna? En vind jij het EK voetbal tot nu toe ook zo'n gaapfestijn? Dit is de Week in Quotes.

Als het paradijs bestaat, lijkt het op Maastricht

Op hoeveel wc's kun je tegelijk zitten? Is Maastricht echt het paradijs? Tom en Dafne in één kamer, wat moeten we daarvan denken? En het EK-optimisme van een Albanees uit Echt. Dit is de week in quotes.

'Een homo is het meest geschikt voor zo'n spelletje'

De top van Roda JC een amateuristische vriendenclub? Een nieuw pak met ritssluitingen voor én achter, is dat grappig? En Kaat Bollen zelf te zien in haar pornofilm. Dit is de Week in quotes.

'Wie staat er nu in zijn onderbroek, hè? Wie!?'

Harry Ramakers is helemaal klaar met verplicht thuiszitten. Max Verstappen baalt van de crash in zijn woonplaats. En Beyoncé mag best op Pinkpop komen. Dit is de Week in Quotes.

'Dit was eens en nooit weer. Het is afgelopen'

Een jaloerse collega van Max Verstappen, sympathisanten van Jos van Rey en een emotionele Bryan Smeets. Dit is de Week in Quotes.

'Max levert geweldig werk, maar dit is onlogisch'

Trump heeft in Nederland weinig politieke vrienden. Alleen Geert eigenlijk. Daarentegen heeft Max Verstappen juist méér vrienden dan ooit. En Bryan Smeets heeft vooral nieuwe vrienden in Eindhoven. Dit is de week in quotes.

'Het publiek ziet ons als doodrijders'

Motards zijn plotseling gehaat bij het wielerpubliek. Voor Ben Zuidema gaat er niks boven een Porsche. En het huis van Wout Poels is één grote mancave. Dit is de week in quotes.

'Zo plat als een dubbeltje was ik. Cup AA'

Wout, de wielrenner van wie iedereen houdt. Het vreemdelingenlegioen van Roda JC. De cupmaat van Marijke Helwegen. Het chauvinisme van de Limburger. Dit is de week in quotes.

Toet toet boing boing

Kunt u mij de weg naar eerherstel vertellen, mijnheer? Oud-PVV'er Michael Heemels gaat diep door het stof en wil al zijn fouten goedmaken. Heerlenaar Harrie Geelen is intussen druk bezig met het voltooien van het definitieve Hamelen-verhaal. Dit is de week in quotes.

'Ik was jarenlang de grootste pooier van Heerlen'

Reacties alom op de adempauze voor Fortuna, Arabiste en feministe Petra Stienen heeft een tip voor praatprogramma's en de schoonheid van Marijke Helwegen eist haar tol.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten