Lopen over een mensenmassa

Landgraaf is voor even het epicentrum van het land, een zwaan met een pijl in zijn hoofd en dolle vreugde bij Lions. Dit is de Week in Beeld.

Pyromaan in de buurt van crematorium?

Drukke tijden voor de Blerickse brandweer, Tom Dumoulin verdedigde zijn roze trui, Max Verstappen debuteert voor zijn nieuwe ploeg en een auto met pech op het spoor. Dit is de week in beeld.

Fietsen rijden, auto's staan stil

Het was een week voor fietsers, maar niet voor automobilisten. En dan was er nog een zielige koe. Dit is de Week in Beeld.

Treurig gezicht: V&D-filialen in Limburg lopen leeg

Een week waarin niet alleen de V&D-filialen in Limburg verder leeglopen, maar ook de bluswagens van de brandweer. Dit is de Week in Beeld.

Demonstraties zijn terug van weggeweest

Na een winderige Tweede Paasdag trokken deze week politiek links èn rechts de straat op. Dit is de Week in Beeld.

Druk, drukker, drukst: dringen bij de V&D

Uren in de rij, hoog bezoek voor André Rieu en extra veiligheidsmaatregelen in Limburg. Dit is de Week in Beeld.

De lente brengt levende en dode dieren

Dode varkens en levende paarden. Nieuw geplante bomen en gesloopte gebouwen. Dit is de Week in Beeld.

Deze ezels overleefden de vergiftiging

Deze week kwamen veertien ezels uit Maasbree in het nieuws. Zes overleefden de vergiftiging met vaatwasmiddel niet. Verder stond de week in het teken van TEFAF, vrouwendag en de laatste restjes carnaval.

Flinke schade door ongelukken en brand

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat merkten meerdere automobilisten deze week. Maar de eigenaar van een oldtimer uit Sint Odiliënberg was misschien wel de grootste pechvogel. Dit is de week in beeld.

Veel voertuigen van de weg

Het was de week waarin nogal wat voertuigen van de weg raakten. Soms waren de gevolgen vreselijk, op andere plekken viel het gelukkig mee. Dit is de week in beeld.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten