Overslaan en naar de inhoud gaan

De Vries kondigt persconferentie aan over Tanja Groen

Geplaatst opzondag 20 juni 2021 - 20:31

Peter R. de Vries heeft een persconferentie aangekondigd in de zaak rondom de vermiste Tanja Groen.

De persconferentie is komende woensdag, schrijft de woordvoerder van de familie op Twitter.

Oplossing
De Vries schrijft tijdens de bijeenkomst "een aantal bijzondere en nieuwe initiatieven toe te lichten die de oplossing van het verdwijningsmysterie dichterbij moeten brengen". Ook de ouders van Tanja Groen, Corrie en Adrie zijn bij het moment aanwezig.

Zoekactie
Afgelopen week zocht de politie twee dagen op de Strabrechtse Heide in Heeze-Leende, vlak onder Eindhoven. De plek kwam naar voren in recente getuigenverklaringen. De Vries temperde al de verwachtingen tijdens de zoektocht. "Deze zoektocht is een poging, een mogelijkheid die willen uitsluiten." Na twee dagen maakte de politie bekend dat de zoektocht niets heeft opgeleverd.

Lees ook: Zoekactie afgerond, Tanja Groen niet gevonden

1993
Tanja Groen uit Schagen was achttien jaar toen ze in augustus 1993 verdween. Ze zou beginnen aan een studie gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Maastricht. Daarom had ze een kamer betrokken in het dorp Gronsveld. Ze is voor het laatst gezien toen ze vertrok van het slotfeest van de ontgroeningsweek.

Openbaar Ministerie
Het Openbaar Ministerie laat aan L1 weten op de hoogte te zijn van de initiatieven van Peter R. de Vries.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen