Overslaan en naar de inhoud gaan

In de val gelokt: mannen jatten tientallen flessen lachgas

Geplaatst opzaterdag 21 september 2019 - 12:26

Gemaskerde mannen hebben vrijdagavond in Weert twee verkopers van lachgas in de val gelokt, overvallen en beroofd van tientallen gasflessen.

De verkopers werden in de val gelokt door een man die zich voordeed als koper.

Bedreigd
De mannen hadden met de koper afgesproken op de Kraanweg in Weert. Eenmaal daar aangekomen werden ze verrast door twee gemaskerde mannen met messen. Onder bedreiging moesten de twee verkopers de gasflessen in hun busje overladen naar een gereedstaand voertuig.

Gevlucht
Het ging om enkele tientallen flessen lachgas. De twee gemaskerde mannen en de vermeende koper gingen er vervolgens vandoor.

De recherche onderzoekt de zaak.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen